Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

Szállítás és fizetés

Szállítási és fizetési feltételek

 

Szállítási lehetőségek:

 

A kiválasztott Wooden Spoon termékek szállításához az alábbi lehetőségek közül választhatsz:

 

1. Átvétel GLS CsomagPonton:

A több mint 650 GLS CsomagPont bármelyikén történő átvétel ötvözi a személyes átvétel és a futáros kézbesítés előnyeit.

Környezetvédelmi szempontból, valamint rugalmasságát tekintve a legelőnyösebb típus, hiszen a csomagokat mi egy helyen tudjuk feladni, azokat csoportosan szállítják az átvevőpontokra, Te pedig az utadba eső legközelebbi ponton tudod átvenni a sajátodat, így kisebb a környezetszennyezés mértéke.

A hozzád legközelebb lévő GLS csomagponton veheted át a rendelésedet, annak nyitvatartási idejében bármikor a hét minden napján, akár hétvégén is.

Ezeken a helyeken készpénzzel és egyes helyeken már bankkártyával is fizethetsz, ha az utánvétet választottad!

A CsomagPontok listáját, a részletes nyitvatartást és fizetési lehetőségeket az alábbi linken találod: https://gls-group.eu/HU/hu/eseti-szallitasok/gls-csomagpont .

A megrendelésedet követően áruházunk e-mail-ben értesít arról, hogy a csomagodat átadtuk a GLS CsomagPont felé kiszállításra és szintén kapsz egy értesítést, ha csomagod megérkezett a választott GLS CsomagPontra. Az átvételre 5 munkanap áll rendelkezésedre.

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a GLS átvevőponton a csomagod biztonsága érdekében a személyazonosságodat igazolnod kell.

Ez a csomagátvételi lehetőség 40 kg-os súlyhatárig lehetséges.

 

2. Átvétel FOXPOST csomagautomatából:

A FOXPOST egy egyszerű, kedvező áru, megbízható és időtakarékos csomagátvételi mód, amellyel a legnépszerűbb bevásárlóközpontokban veheted át a csomagod.

Kérd megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomatába, így nem kell egész nap várnod a futárt: a választott bevásárlóközpont nyitvatartási idejében bármikor, a napi teendőidhez igazodva várakozás, sorban állás és adminisztráció nélkül, garantáltan sérülésmentesen veheted át a megrendelt termékeidet.

Csomagod állapotáról folyamatosan tájékoztatást küldünk: e-mailben értesítünk arról, amikor átadjuk a FOXPOST-nak a csomagod, ők másnapra kiszállítják az általad választott automatába és küldenek számodra egy sms-t, amely egy egyedi nyitókódot tartalmaz. Csupán ezt a kódot kell beütnöd az automata érintőképernyőjén ahhoz, hogy a megfelelő rekesz ajtaja kinyíljon és kézhez vedd a vásárolt termékeket. Minderre három nap áll rendelkezésedre, eddig tárolják a csomagod az automatában.

Amennyiben utánvétes fizetést választottál, a kód beütése után még egy fizetési tranzakció következik, melyet kizárólag bankkártyával tudsz lebonyolítani szintén az automatánál.

Országosan már több mint 60 FOXPOST csomagautomata áll rendelkezésedre, az alábbi listában tudod megkeresni a hozzád legközelebb esőt: FOXPOST csomagautomaták listája .

 

3. Házhoz szállítás futárral:

Megrendeléseink házhoz szállítását a GLS Hungary Kft. végzi.

Magyarország teljes területén lehetőség van házhoz szállításra, így akár már másnap az otthonodba érkezhet a csomagod!

A megrendelésed futárszolgálatnak történő átadásáról e-mail-t küldünk, a szállításra pedig akár már másnap sor kerülhet!

A kézbesítés várható időpontjáról a GLS Hungary Kft. e-mail-ben küld értesítést a szállítást megelőző munkanapon a megrendeléskor megadott telefonszámra vagy címre.

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8:00-17:00 óra közötti időszakban, ezért szállítási címként célszerű olyan címet megadni, amelyen elérhető vagy ebben az időszakban.

A GLS Hungary Kft. háromszor kísérli meg kézbesíteni a csomagodat, sikertelen kézbesítést követően pedig visszaküldik részünkre. Kérünk, hogy olyan címet válassz a kiszállításra, amelyen át is tudod venni napközben a csomagodat!

Ha nem garantálható, hogy napközben ráérsz átvenni a futártól a csomagodat, kérjük, válaszd inkább a GLS CsomagPontot!

 

A szállítás díja:

Mind a házhoz szállítás, mind a GLS CsomagPonton és a FOXPOST csomagautomatából történő átvétel esetén 15.000 Ft felett díjmentes a szállítás.

Ez alatt az értékhatár alatt a kézbesítés díja távolságtól, a csomag méretétől és súlyától függetlenül  a FOXPOST esetében 700 Ft, a GLS CsomagPonton történő átvétel esetében 890 Ft. Futárszolgálattal történő házhoz szállítás díja 990 Ft.

Utánvét esetén a GLS Csomagpontokon történő átvételnél és a házhoz szállításnál a tranzakciós költség 250 Ft, míg a FOXPOST esetén 150 Ft.

 

Fizetési lehetőségek:

 

1. Előreutalás:

Az alábbi bankszámlaszámra átutalhatod a megrendelésed ellenértékét, amikor az beérkezett a számlánkra, már indítjuk is a csomagodat a kért szállítási helyre!

Számlatulajdonos neve: NKN-ÖKOtrade Kft.

Számlaszám: CIB Bank 10700718-69823725-51100005

Kérünk, hogy a közlemény rovatban tüntesd fel a megrendelésed számát, amelyet a visszaigazoló e-mail-ben kapsz tőlünk!

Amennyiben a megrendelés teljesítés részben vagy egészben valamilyen okból mégsem jön létre, az átutalt összeget haladéktalanul visszautaljuk a számládra.

Az átutalásra 3 munkanap áll rendelkezésedre. Amennyiben 3 munkanapon belül nem történik meg az átutalás, úgy a megrendelés törlésre kerül.

 

2. Utánvét:

Fizethetsz utánvéttel is mindegyik szállítási módnál, amelynek a tranzakciós költsége 250 Ft a GLS Csomagpontokon és a házhoz szállítás esetén, míg a FOXPOST csomagautomatánál 150 Ft.

A FOXPOST csomagautomatáknál, a GLS CsomagPontok többségénél és a GLS Hungary Kft. házhoz szállítása esetén bankkártyával is kiegyenlítheted a vételárat.

 

Számlázás:

A megrendelésed a futárszolgálatnak történő átadásakor elektronikusan, az általad megadott e-mail címre küldjük e-számládat, amely aláírás nélkül is hiteles.

 

Használd egészséggel a Wooden Spoon 100%-ban organikus, természetes kozmetikumait!

Keresés